RUANGAN IKLAN


Dapatkan Produk NISVIA Pada Harga RM35!!!


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Pageviews

Kerajaan Malaysia

Perdana Menteri Malaysia bukan dipilih oleh majoriti rakyat Malaysia. Seramai 2483 orang perwakilan daripada 191 bahagian UMNO melantik Presiden UMNO. Presiden UMNO secara automatiknya akan diangkat sebagai Perdana Menteri Malaysia. Konklusi, Perdana Menteri dipilih oleh sebahagian kecil daripada ahli UMNO. Perwakilan tidak boleh dikatakan sebagai mewakili suara rakyat secara keseluruhan walau mereka memenangi pilihan raya sekalipun. Rakyat hanya memilih mereka pada peringkat DUN atau Parlimen jika perwakilan itu memegang salah satu atau kedua-kedua kerusi tersebut. Bagaimanapun ia tidak membolehkan perwakilan mewakili rakyat dalam memilih Perdana Menteri Malaysia.

Thursday, March 3, 2011

Luahan Hati Anak Jati Sarawak


"Generasi baru anak Sarawak terutama sekalai masyarakat Dayak sudah tidak sabar memangkah di kertas undi apalagi melihat BN tumbang. Dengan izin TUHAN yang maha Esa, BN akan tumbang juga akhirnya nanti. Saya akan menari sepanjang malam dengan alunan sapek bertepuk gembira BN tumbang. Taib dan kroni-kroni akan diheret ke makamah untuk diadili dek rasuah dan salah guna kuasa sepanjang menerajui pemerintahan Sarawak.
Tahun 2011 merupakan tahun untuk menghukum dan menggulingkan pemerintah yang korup. Tahun 2011 juga merupakan tahun kemenangan rakyat Sarawak dan berharap tahun 2011 akan membawa banyak tuah kepada orang-orang di Bumi Kenyalang setelah Taib berkubur.
Sama-sama kita berdoa supaya kemenangan berpihak kepada rakyat Sarawak yang inginkan perubahan.
Kita Sendiri Kena Berubah kerana BN gagal untuk mengubah dan merubah kehidupan kita."
ARAM BERUBAH

No comments:

Post a Comment

Popular Posts @ Isu Realiti Politik

Followers

Sumber Info. Sila Klik.

Free Automatic Backlink
Text Back Link Exchange
Web Link Exchange
backlink
Free Automatic Link
top backlinks referers free
trafic backlinks
Free Automatic Link
Web Link Exchange
Text Back Links Exchanges

Sila Letakkan Backlink Ini Di Blog/ Web Anda

Iklan