RUANGAN IKLAN


Dapatkan Produk NISVIA Pada Harga RM35!!!


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Pageviews

Kerajaan Malaysia

Perdana Menteri Malaysia bukan dipilih oleh majoriti rakyat Malaysia. Seramai 2483 orang perwakilan daripada 191 bahagian UMNO melantik Presiden UMNO. Presiden UMNO secara automatiknya akan diangkat sebagai Perdana Menteri Malaysia. Konklusi, Perdana Menteri dipilih oleh sebahagian kecil daripada ahli UMNO. Perwakilan tidak boleh dikatakan sebagai mewakili suara rakyat secara keseluruhan walau mereka memenangi pilihan raya sekalipun. Rakyat hanya memilih mereka pada peringkat DUN atau Parlimen jika perwakilan itu memegang salah satu atau kedua-kedua kerusi tersebut. Bagaimanapun ia tidak membolehkan perwakilan mewakili rakyat dalam memilih Perdana Menteri Malaysia.

Tuesday, March 8, 2011

Sarawak: KM Jumpa Pemimpin Kanan BN


KUCHING – Menteri di Pejabat Ketua Menteri Datin Hajah Fatimah Abdullah hari ini mengakui perjumpaan pemimpin kanan Parti Pesaka Bumiputera Bersatu (PBB) di Kompleks DUN baru di Petra Jaya semalam adalah berkaitan pilihan raya negeri ke-10 Sarawak.
“Ia mesyuarat tertutup, saya tak bolehlah cakap apa-apa di sini, ya pasal pilihan raya,” kata Fatimah yang juga Timbalan Ketua Pergerakan Wanita PBB ketika ditemui media di sini hari ini.
Semalam beberapa pemimpin kanan kelihatan memasuki pejabat Pehin Sri Abdul Taib Mahmud iaitu Ketua Menteri Sarawak selaku Pengerusi BN Sarawak dan Presiden PBB di tingkat lima bangunan tersebut.
Pemimpin kanan PBB yang kelihatan masuk ke pejabat Taib yang dikawal ketat oleh pihak pengawal keselamatan DUN dan beberapa pegawai di Pejabat Ketua Menteri Timbalan Ketua Menteri Tan Sri Alfred Jabu Numpang, Menteri Penasihat Khas di Pejabat Ketua Menteri Tan Sri Adenan Satem, Menteri Perumahan dan Pembangunan Bandar Datuk Amar Abang Johari Tun Openg, Menteri Perancangan dan Pengurusan Sumber II Datuk Amar Awang Tengah Ali Hassan, Menteri Pembangunan Infrastruktur dan Komunikasi Datuk Seri Michael Manyin Jawing, Menteri Sumber Asli dan Alam Sekitar Datuk Douglas Uggah Embas dan Timbalan Menteri Sains Teknologi dan Inovasi Datuk Fadillah Yusof.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts @ Isu Realiti Politik

There was an error in this gadget

Followers

Sumber Info. Sila Klik.

Free Automatic Backlink
Text Back Link Exchange
Web Link Exchange
backlink
Free Automatic Link
top backlinks referers free
trafic backlinks
Free Automatic Link
Web Link Exchange
Text Back Links Exchanges

Sila Letakkan Backlink Ini Di Blog/ Web Anda

Iklan