RUANGAN IKLAN


Dapatkan Produk NISVIA Pada Harga RM35!!!


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Pageviews

Kerajaan Malaysia

Perdana Menteri Malaysia bukan dipilih oleh majoriti rakyat Malaysia. Seramai 2483 orang perwakilan daripada 191 bahagian UMNO melantik Presiden UMNO. Presiden UMNO secara automatiknya akan diangkat sebagai Perdana Menteri Malaysia. Konklusi, Perdana Menteri dipilih oleh sebahagian kecil daripada ahli UMNO. Perwakilan tidak boleh dikatakan sebagai mewakili suara rakyat secara keseluruhan walau mereka memenangi pilihan raya sekalipun. Rakyat hanya memilih mereka pada peringkat DUN atau Parlimen jika perwakilan itu memegang salah satu atau kedua-kedua kerusi tersebut. Bagaimanapun ia tidak membolehkan perwakilan mewakili rakyat dalam memilih Perdana Menteri Malaysia.

Sunday, February 27, 2011

Pelacur Ladang


Inilah legasi yang mahu dibina oleh BN. Legasi yang mulanya dibina di bandar-bandar besar dan kini sudah mula merebak, berkembang, membiak di kawasan-kawasan perkampungan. Apa yang dimaksudkan ialah aktiviti pelacuran.

Sekarang BN sudah boleh berbangga dengan pencapaian mereka. Sebuah ladang getah di Segamat sudah memulakan langkah baru bagi mempraktikkan amalam "bayar dan rasa" ini. Selepas ini mereka berharap aktiviti ini akan terus dan cuba diaplikasikan pula di kawasan dan tanah-tanah rancangan lain pula. Apa yang bestnya "main" kt ladang ni weiii... Dah duit banyak (kononya) suruh la mak bapak carikan jodoh. Tak pun kalau rasa hensem usha la awek-awek untuk dijadikan bini. Kalau la ni harga yang perlu dibayar untuk naikkan ekonomi, baik la harga getah tak payah naik.

1 comment:

Popular Posts @ Isu Realiti Politik

Followers

Sumber Info. Sila Klik.

Free Automatic Backlink
Text Back Link Exchange
Web Link Exchange
backlink
Free Automatic Link
top backlinks referers free
trafic backlinks
Free Automatic Link
Web Link Exchange
Text Back Links Exchanges

Sila Letakkan Backlink Ini Di Blog/ Web Anda

Iklan