RUANGAN IKLAN


Dapatkan Produk NISVIA Pada Harga RM35!!!


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Pageviews

Kerajaan Malaysia

Perdana Menteri Malaysia bukan dipilih oleh majoriti rakyat Malaysia. Seramai 2483 orang perwakilan daripada 191 bahagian UMNO melantik Presiden UMNO. Presiden UMNO secara automatiknya akan diangkat sebagai Perdana Menteri Malaysia. Konklusi, Perdana Menteri dipilih oleh sebahagian kecil daripada ahli UMNO. Perwakilan tidak boleh dikatakan sebagai mewakili suara rakyat secara keseluruhan walau mereka memenangi pilihan raya sekalipun. Rakyat hanya memilih mereka pada peringkat DUN atau Parlimen jika perwakilan itu memegang salah satu atau kedua-kedua kerusi tersebut. Bagaimanapun ia tidak membolehkan perwakilan mewakili rakyat dalam memilih Perdana Menteri Malaysia.

Sunday, February 27, 2011

Sarawak Oh Sarawak


Siapa yang mahukan awek seksi tetek jatuh ni?? Tapi boleh tahan jugak o0o0o..
Die ni anak saudara KM Sarawak yang dah tak berapa lama lagi nak di'out'kan oleh rakyatnya. Okey sedikit info mengenai Sarawak. Walaupun Sarawak ni dalam Malaysia, tapi perlaksanaan undang-undang Islamnya amat minimum. Kalau korang nk bermaksiat tanpa takot2 datang la Sarawak. Ni tak.. Dengar cerita kalau kt semenanjung kalau check in percentage untuk kena tangkap basah memang tinggi. Tengah stim bermaksiat pun booleh lagi pikir takot kena tangkap. Tapi kt Sarawak ni lain.. Tak kan ada punya jabatan agama nak serbu hotel2 murah nk tangkap basah korang. SURE SELAMAT!!! Tengok KM la.. Kt Sarawak, bulan puasa pun korang boleh tengok laki pakai songkok tengah makan kt public. Kalau kt tempat tertutup memang sah-sah lebih dariapada tu. So, rakyat Sarawak, undilah BN ye. Lagipun keturunan KM cantik-cantk kan.. Siallllll..!!!!

No comments:

Post a Comment

Popular Posts @ Isu Realiti Politik

There was an error in this gadget

Followers

Sumber Info. Sila Klik.

Free Automatic Backlink
Text Back Link Exchange
Web Link Exchange
backlink
Free Automatic Link
top backlinks referers free
trafic backlinks
Free Automatic Link
Web Link Exchange
Text Back Links Exchanges

Sila Letakkan Backlink Ini Di Blog/ Web Anda

Iklan