RUANGAN IKLAN


Dapatkan Produk NISVIA Pada Harga RM35!!!


Satu-satunya alternatif kepada penghidap diebetis dan mereka yang mementingkan kesihatan.


Untuk Maklumat Lanjut KLIK DI SINI
Sebarang Pertanyaan, Sila Emel Ke:
real_4gamerz@yahoo.com

Pageviews

Kerajaan Malaysia

Perdana Menteri Malaysia bukan dipilih oleh majoriti rakyat Malaysia. Seramai 2483 orang perwakilan daripada 191 bahagian UMNO melantik Presiden UMNO. Presiden UMNO secara automatiknya akan diangkat sebagai Perdana Menteri Malaysia. Konklusi, Perdana Menteri dipilih oleh sebahagian kecil daripada ahli UMNO. Perwakilan tidak boleh dikatakan sebagai mewakili suara rakyat secara keseluruhan walau mereka memenangi pilihan raya sekalipun. Rakyat hanya memilih mereka pada peringkat DUN atau Parlimen jika perwakilan itu memegang salah satu atau kedua-kedua kerusi tersebut. Bagaimanapun ia tidak membolehkan perwakilan mewakili rakyat dalam memilih Perdana Menteri Malaysia.

Monday, February 28, 2011

Milik Siapakah Air Mani Dalam Dubur Saiful???KUALA LUMPUR: Pendakwaan dalam kes liwat Datuk Seri Anwar Ibrahim akan mengemukakan beberapa eksibit yang mungkin mendedahkan identiti `Lelaki Y’ melalui profil DNA, yang air maninya ditemui dalam dubur Mohd Saiful Bukhari Azlan. 

Peguam Cara Negara II, Datuk Mohamed Yusof Zainal Abidin, yang mengetuai pendakwaan, memberitahu Mahkamah Tinggi di sini bahawa pihaknya akan memanggil saksi baru memberi keterangan berhubung sampel terbabit hari ini.

Sehubungan itu, sampel seperti sehelai tuala `Good Morning’, sebatang berus gigi berwarna putih, sehelai tuala dan sebotol air mineral mungkin mendedahkan identiti `Lelaki Y’.


Mohamed Yusof memaklumkan perkara itu selepas mahkamah selesai mendengar keterangan lima saksi pendakwaan semalam. 

Rabu lalu, ahli kimia Nor Aidora Saedon memberitahu mahkamah bahawa profil DNA yang diperoleh daripada berus gigi, tuala dan botol air mineral itu sepadan dengan profil DNA `Lelaki Y’. 

Terdahulu, dua penganalisis forensik digital memberitahu mahkamah terdapat perbezaan masa dalam rakaman kamera tertutup (CCTV) di Kondominium Desa Damansara dengan standard waktu tempatan (MSM)). 

Perbezaan itu ialah 19 minit lewat di CCTV pejabat pengurusan kondominium dan sembilan minit 15 saat di pondok pengawalnya berbanding komputer riba milik mereka. 
Pengurus operasi forensik digital Mohd Zabri Adil Talib, dari syarikat Cyber Security Malaysia, berkata masa tercatat di komputer ribanya adalah sangat tepat dan mengikut waktu MSM, selain diperoleh daripada Jabatan Metrologi yang diselaras oleh SIRIM. 

Beliau berkata demikian ketika pemeriksaan utama oleh Timbalan Pendakwa Raya Mohd Hanafiah Zakaria pada perbicaraan kes Anwar, 63, yang didakwa meliwat bekas pembantu peribadinya, Mohd Saiful, 25, di Unit 11-5-1 Kondominium Desa Damansara di Jalan Setiakasih, Bukit Damansara di sini, antara 3.01 petang dan 4.30 petang pada 26 Jun 2008. - BERNAMA 

No comments:

Post a Comment

Popular Posts @ Isu Realiti Politik

Followers

Sumber Info. Sila Klik.

Free Automatic Backlink
Text Back Link Exchange
Web Link Exchange
backlink
Free Automatic Link
top backlinks referers free
trafic backlinks
Free Automatic Link
Web Link Exchange
Text Back Links Exchanges

Sila Letakkan Backlink Ini Di Blog/ Web Anda

Iklan